Автоаларми и аксесоари Автоаларми и аксесоари

 

 

Филтър:

 

 

Цените на всички модели автоаларми са с включен монтаж.

Всички алармени системи са с 2 години гаранционен срок! 

 

 

Монтажът отнема от 1 до 3-4 часа и е желателно да се заяви предварително на тел. 02 974 42 76 или 0899 902 408.

Монтажът се извършва в гр. София, жк. Младост-3, бл. 326 (карта).

 

Подкатегории

Автоаларми със собствено дистанционно управление (8)

 

 

При нас ще намерите както евтини модели (т. нар ."за застраховка"), така и модели, които освен сигурност добавят и допълнителен комфорт при ежедневната им употреба, като включват функции за заключване на вратите, автоматично затваряне на стъклата, дистанционно отваряне на багажника, вграден пейджър с дисплей в дистанционното управление и т. н.

Цени с включен монтаж от 69 лв. до 225 лв.

Всички алармени системи са с 2 години гаранционен срок. Повечето алармени системи са от надеждни български и европейски производители и имат осигурена поддръжка и сервиз и след изтичане на гаранционния срок.

Интерфейсни автоаларми (с управление от фабрично дистанционно) (9)

 

Интерфейсните алармени системи са подходящи за автомобили, които имат вградено в ключа дистанционно управление на централното заключване. Те се включват и изключват автоматично при заключване и отключване на вратите от фабричното дистанционно управление. По този начин се избягва използването на допълнително дистанционно управление за алармената система и се постига пълна интеграция към електронните системи в автомобила - фактически автомобилът се оборудва с така наречената "фабрична" алармена система.

Някои модели интерфейсни алармени системи са снабдени с допълнителен безконтактен чип и не могат да бъдат изключени от охрана ако той не е в близост до автомобила дори при външна намеса в електронните системи на автомобила (например през OBD диагностичната букса).

Някои автомобили са оборудвани фабрично с алармена система, но почти винаги тя се изключва или не се активира веднага при отключване на шофьорската врата с ключ и не се признава от застрахователните компании.
За да установите дали автомобилът Ви има алармена система, можете да проверите следното:

(1) заключете автомобила с фабричното дистанционно управление, като предварително оставите отворен прозореца на шофьорската врата и изчакайте 1 минута;

(2) ако е възможно, отворете предния капак или вратата (през отворения прозорец) - ако се задейства звукова сигнализация, това означава че автомобилът има алармена система, но трябва да проверите дали не се изключва при механично отключване на шофьорската врата с ключ (тази проверка се прави и от застрахователните компании):

(2.1) заключете отново автомобила с фабричното дистанционно управление и изчакайте 1 мин.;

(2.2) отключете шофьорската врата с ключа и я отворете - ако се задейства звуков сигнал, това означава че автомобилът ви има алармена система и не е необходимо поставяне на допълнителна. В противен случай ще трябва да се инсталира допълнителна алармена система.

(3) Ако няма звукова сигнализация при отваряне на предния капак или врата на автомобила, това означава че автомобилът има само дистанционно управление на централното заключване, но не и алармена система - необходима е инсталация на алармена система.

 

В зависимост от системата за управление на централното заключване в различните автомобили са разработени два вида интерфейсни алармени системи:

 

  • с аналогово управление - при повечето модели автомобили Opel, Renault, Ford, Mazda, Nissan, Subaru, Toyota и др., произведени до 2005-2006 г. - алармената система използва сигнали за "забрана" за изключване от охрана при механично отключване на автомобила от ключалката на вратата или от бутон за централно заключване на вратите, за да не може да бъде изключена без фабричното дистанционно управление. Цените на тези алармени системи са между 160 и 220 лв. и са сравними с цените на алармените системи управлявани с допълнително дистанционно управление.
    Тези алармени ситеми не са подходящи ако имате само един оригинален ключ с дистанционно управление на централното заключване - поради високата цена за поръчка на оригинален ключ с дистанционно управление, е по-изгодно да се монтира алармена система със собствено дистанционно управление, с управление на централно заключване - по този начин получавате 2 бр. дистанционни за централното заключване и можете да си направите втори ключ само за запалване на двигателя.

 

  • с цифрово управление - чрез CAN-bus (Controller Area Network) - това е цифрова връзка за комуникация между различни контролери и системи в автомобила, налична при повечето модели автомобили произведени след 2005-2006 г., както и при някои модели Mercedes-Benz и BMW(K-line) от 1995, VW/Audi от 1997 и Seat/Skoda след 1999 г.
    Алармената система следи информацията по CAN-bus и се включва и изключва от охрана само когато се подаде сигнал съответно за заключване / отключване на автомобила от фабричното дистанционно управление. Освен сигналите за включване и изключване, тези автоаларми получават информация от CAN-bus за отваряне на врата / багажник / подаване на 'контакт' и т. н., като при това значително се намалява времето за монтаж, тъй като се избягва излишното разглобяване на компоненти в автомобила за свързване към съответните датчици.

    Важно е да се отбележи, че алармените системи включени към CAN-bus в автомобила са пасивни устройства, които не подават информация по нея и не могат да нарушат нормалната работа на фабричните електронни системи.
     

В повечето случаи на автомобилите оборудвани с CAN-bus не може да се инсталира интерфейсна алармена система с аналогово управление, а голяма част от тях не са съвместими и с алармените системи със собствено дистанционно управление. (списък на автомобилите съвместими с CAN-bus алармени системи)

 

За по-точна информация относно вида и модела на алармената система подходяща за Вашия автомобил, моля обадете се на тел. 02 974 42 76, 0899 902 408, 0899 902 409.

Алармени системи Pandora (6)

pandora car alarm

 

 

 

Представяме Ви едни от най-модерните системи за сигурност в автомобила

 

 

Пандора произвежда продукти за електронна защита на автомобили и телеметрични продукти за руския пазар повече от 10 години. Сега компанията предлага своите най-добри автомобилни системи за сигурност, дистанционно стартиране и телеметрия на международните пазари.

 

 

 

Високо ниво на защита със специални алгоритми за избягване на фалшиви сработвания

 

Управление от оригиналното дистанционно на автомобила

 

2.4GHz интерфейс - позволява безжично управление на различни устройства - реле за прекъсване на запалването, модули за монтаж под капака на двигателя, както и външен магнитен датчик за гаражна врата, който може да задейства алармената система преди нарушителят да е стигнал до автомобила

 

Едновременната работа с 2 CAN шини в автомобила позволява реализирането на много допълнителни функции като управление на вградени отоплители, безключово дистанционно запалване и телеметрия

Табличен вид

Категории

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Доставка

Обикновено поръчките направени в работни дни до 18 ч. се получават на следващия работен ден, поръчките направени в работни дни след 18 ч. и в почивни дни се получават на втория работен ден.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес, като при поръчка системата изчислява стойността по тарифите за доставка офис-офис или офис-адрес в зависимост от типа на доставка (до офис или до адрес).

Плащането може да бъде с наложен платеж или с банкова карта чрез Epay.bg или PayPal акаунт.

При плащане с наложен платеж Еконт експрес начислява такса от 1.2% върху стойността на поръчката.


ProARM - алармени системи