Автоаларми и аксесоари Автоаларми и аксесоари

 

 

Филтър:

 

 

 

 

 

 

 

 

Цените на всички модели автоаларми са с включен монтаж.

Всички алармени системи са с мин. 2 години гаранционен срок! 

 

 

Монтажът на някои системи отнема от 2 до 5-6 часа и е желателно да се заяви предварително на тел. 02 974 42 76 или 0899 902 408.

Монтажът се извършва в гр. София, жк. Младост-3, бл. 326 (карта).

 

Подкатегории

CAN-BUS аларми (с управление от фабрично дистанционно) (8)

 

 

Почти всички съвременни автомобили са с дигитално управление на системите за заключване и комфорт по CAN-bus (Controller Area Network).

 

CAN-bus алармените системи са съвместими с тези системи и следят сигналите подавани от контролерите в автомобила като се включват и изключват автоматично при заключване и отключване (от дистанционното управление на автомобила или keyless), регистрират отваряне на врата, багажник, преден капак, могат да управляват комфортните системи (заключване и отключване, затваряне на стъкла и люк, отваряне на багажник и др.) и дори да изпълняват алгоритми за безключово стартиране на двигателя при включена алармена система и запазване на функционалността на фабричния имобилайзер.

За по-висока степен на защита срещу кражба някои модели алармени системи са с вграден имобилайзер, използват допълнителен безконтактен чип за оторизация на собственика и не могат да бъдат изключени от охрана, ако той не е в близост до автомобила дори при външна намеса в електронните системи (например при опит за отключване и изключване на фабричните защити на автомобила чрез злонамерен софтуер). 

Функциите са строго зависими от модела и оборудването на автомобила. На нашия сайт или на телефоните за контакт може да получите информация за съвместимостта с вашия автомобил 
(списък на автомобилите съвместими с CAN-bus алармени системи).

 

 

Някои автомобили са оборудвани фабрично с алармена система, но почти винаги тя се изключва или не се активира веднага при отключване на шофьорската врата с ключ и не се признава от застрахователните компании.


За да установите дали автомобилът Ви има алармена система, можете да проверите следното:

(1) заключете автомобила с фабричното дистанционно управление, като предварително оставите отворен прозореца на шофьорската врата и изчакайте 1 минута;

(2) ако е възможно, отворете предния капак или вратата (през отворения прозорец) - ако се задейства звукова сигнализация, това означава че автомобилът има алармена система, но трябва да проверите дали не се изключва при механично отключване на шофьорската врата с ключ (тази проверка се прави и от застрахователните компании):

(2.1) заключете отново автомобила с фабричното дистанционно управление и изчакайте 1 мин.;

(2.2) отключете шофьорската врата с ключа и я отворете - ако се задейства звуков сигнал, това означава че автомобилът ви има алармена система. 

(3) Ако няма звукова сигнализация при отваряне на предния капак или врата на автомобила, това означава че автомобилът има само дистанционно управление на централното заключване, но не и алармена система.

 

За по-точна информация относно вида и модела на алармената система подходяща за Вашия автомобил, моля обадете се на тел. 0899902409, 0899902408, 029744276.

Автоаларми с дистанционно управление (8)

 

 

 

При нас ще намерите както евтини модели (т. нар ."за застраховка"), така и модели, които освен сигурност добавят и допълнителен комфорт при ежедневната им употреба, като включват функции за заключване на вратите, автоматично затваряне на стъклата, дистанционно отваряне на багажника, вграден пейджър с дисплей в дистанционното управление и т. н.

Цени с включен монтаж от 79 лв. до 225 лв.

Всички алармени системи са с 2 години гаранционен срок. Повечето алармени системи са от надеждни български и европейски производители и имат осигурена поддръжка и сервиз и след изтичане на гаранционния срок.

Алармени системи Pandora (7)

pandora car alarm

 

 

 

Представяме Ви едни от най-модерните системи за сигурност в автомобила

 

 

Пандора произвежда продукти за електронна защита на автомобили и телеметрични продукти за руския пазар повече от 10 години. Сега компанията предлага своите най-добри автомобилни системи за сигурност, дистанционно стартиране и телеметрия на международните пазари.

 

Табличен вид

Категории

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Доставка

Обикновено поръчките направени в работни дни до 18 ч. се получават на следващия работен ден, поръчките направени в работни дни след 18 ч. и в почивни дни се получават на втория работен ден.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес, като при поръчка системата изчислява стойността по тарифите за доставка офис-офис или офис-адрес в зависимост от типа на доставка (до офис или до адрес).

Плащането може е с наложен платеж (Пощенски паричен превод).

При плащане с наложен платеж Еконт експрес начислява такса от 1.2% върху стойността на поръчката.


ProARM - алармени системи